fbpx

Kuinka Sinä Palaudut?

Firstbeat Life -valmennukset

Firstbeat on suomalainen yritys ja  sykeanalytiikan pioneeri.  Firstbeat Life on uusi ratkaisu, joka mahdollistaa asiakkaalle säännöllisen mittauksen, juuri silloin kuin itse haluat. Firstbeat Life teknologia mittaa sykevälivaihtelua ja antaa erittäin luotettavaa tietoa autonomisen hermoston toiminnasta: kuormituksesta, palautumisesta sekä unen laadusta. Lisäksi Firstbeat Lifella voit seurata kuntotasoasi ja  kuntosi kehittymistä. Firstbeat analyysi vastaa lähes laboratoriatason mittausta, ja kaiken perustana on monitieteellinen tutkimustyö – Firstbeatiä on käytetty yli 150 vertaisarvioidussa tieteellisessä julkaisussa. Palautumisevalmennuksissa Firstbeat on korvaamaton työkalu ja auttaa minua toteuttamaan valmennuksia, joissa tulokset on mitattavissa erittäin luotettavasti. Valmennuksen jälkeen asiakkaalle jää mahdollisuus käyttää Firstbeatia itsenäisesti.

Firstbeat Life -ratkaisut Yrityksille

Palautumisvalmennusteni avulla  edistät henkilöstön terveyttä tieteen tuomalla varmuudella sekä asiantuntevalla hyvinvointivalmennuksella. Firstbeat Lifen avulla tarjoat työntekijöillesi edistyksellisimmän teknologian stressin ja palautumisen hallintaan. Kun tilaat Palautumisvalmennuksen kauttani, ratkaisuun kuuluu aina kokonaisvaltainen valmennus ja toimivia työkaluja, jotta konkreettisia muutoksia saadaan aikaan. Valmennuksissa asetetaan yksilö- ja henkilöstötason tavoitteita terveyden ja hyvinvoinnin  edistämiseksi, ja muutoksia on helppo seurata Firstbeatin avulla. Konkreettisten muutosten näkeminen on kannustavaa ja motivoivaa! 

FIrstbeat Life yritysvalmennus tiimi
Firstbeat Life mobiilisovellus

Firstbeat Life -ratkaisut yksityisille asiakkaille

 Tarjoan uutta Fistbeat Life -palvelua ensimmäisten joukossa nyt myös yksilöasiakkaille palautumisvalmennuksissani. Firstbeat Life -palvelun avulla saat erittäin tarkkaa tietoa palautumisestasi, stressitasoistasi, unen laadusta sekä kuntotasostasi. Opit, mikä sopii juuri sinulle: mikä palauttaa ja lisää voimavarojasi, mikä lisää kuormitusta, ja mitkä valinnat vaikuttavat seuraavan yön unen laatuun.  Pakettiin kuuluu aina Firtbeat Life -laite ja lisenssi sekä yksilövalmennus – lähdetään yhdessä matkalle kohti parempaa hyvinvointia!