fbpx

Aloita tästä

Lämpimästi tervetuloa kurssille, ja iso kiitos sinulle kun olet valinnut tämän kurssin! 

Kurssi on suunniteltu niin, että sisällöt käydään läpi järjestyksessä. Ne avautuvat sinulle sitä mukaan kun käyt kurssia. Voit kuitenkin aina palata aiempiin osioihin, kun olet suorittanut ne.
Kurssin aikana saat erilaisia mindfulness- ja joogaharjoituksia, joista voit ottaa käyttöön sinulle sopivimmat ja  joihin voit palata uudelleen ja uudelleen. Voit ladata kaikki meditaatiot laitteellesi ja palata niihin aina kun haluat. Kannattaakin ladata meditaatiot esimerkiksi kännykkääsi, jotta voit kuunnella niitä lentokonetilassa, niin ettei sinua häiritä meditaation aikana. Joillakin apple-laitteiden käyttäjillä on ollut ongelmia meditaatioiden lataamisessa omalle laitteelle. Sen vuoksi meditaatiosta on aina myös google-drive linkki, josta voit käydä lataamassa meditaation.
Vinkki: Kaikki videot on kuvattu HD-laadulla – jos video näyttää rakeiselta, niin voit vaihtaa Youtube-videon asetuksista videon kuvan laatua.

Jokaisen osion lopuksi saat harjoitukset tehtäväksi viikon ajalle. Voit käydä kurssin läpi viidessä viikossa, tai halutessasi hitaammin omaan tahtiisi. Suosittelen lämpimästi, että teet harjoituksia kurssin aikana säännöllisesti ennen kuin siirryt seuraavaan osioon varsinkin, jos Mindfulness harjoittelu on sinulle uutta. Anna itsellesi aikaa, tätä kurssia ei kannata kiirehtiä läpi. Mitä enemmän sitoudut tekemään kurssin harjoituksia, sitä enemmän saat tästä kurssista irti. Tarjoan sinulle työkaluja hermoston rauhoittamiseen ja tietoisen läsnäolon harjoittamiseen, mutta sinun on otettava harjoituksen käyttöön, jotta voit saada aikaan muutoksia. Rentoutuminen on taito, jossa voit säännöllisellä harjoituksella tulla paremmaksi. 🙂

Alla olevassa videossa toivotan sinut tervetulleeksi kurssille ja kerron hieman itsestäni. Olisi mahtavaa kuulla lisää myös sinusta, olethan yhteydessä! Muistathan, että olen tukenasi kurssin ajan. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, tai ongelmia kurssialustan kanssa, olethan yhteydessä: sini@siniwellness.com.