fbpx

Harjoitukset ensimmäiseen viikkoon

Nyt pääset aloittamaan harjoittelun! Voit katsoa ensin videolta ajatuksia ja ohjeita viikon harjoituksiin. Voit kuunnella meditaatiot tästä tai ladata ne omalle laitteelle painamalla kolmea pistettä ja painamalla “lataa.” Alta löydät myös google drive-linkin siltä varalta että latausvaihtoehto ei avaudu puhelimessasi.

Body Scan -kehomeditaatio

Hengitysmeditaatio

Hengitysmeditaatio musiikilla

Tämä on hieman erityylinen, lyhyt hengitysmeditaatio, jossa pysähdytään etsimään tyyneyttä ja rauhaa sisältämme, hengityksestä. Tässä rauhallisesti etenevässä meditaatiossa on taustalla hiljaista musiikkia. Ei ole väliä kumpaa kuuntelet – käytä sitä versiota, jonka koet miellyttävämmäksi.

Google drive-linkit: kehomeditaatio & hengitysmeditaatio & hengitysmeditaatio musiikilla

Ensimmäisen viikon aikana:

  1. Kuuntele joka päivä joko Body Scan tai hengitysmeditaatio. Voit kokeilla eri ajankohtia, ja kuunnella niitä kun sinulle parhaiten sopii. Voit kirjoittaa ylös ajatuksiasi ja kokemuksiasi.
  2. Lisäksi valitse yksi asia, jonka teet tietoisesti läsnäollen. Se voi olla syöminen, juominen, hampaiden pesu, kävely – ihan mitä vaan. Tarkoituksena on lisätä läsnäolon hetkiä joka päivään ja harjoitella hyväksyvää, tietoista läsnäoloa.

    Voi olla hyvä idea asettaa itselle muistutus, jotta muistat tehdä harjoitukset. Uusien tapojen oppiminen vie aikaa!
    Joillekin sopii parhaiten harjoittaa aamulla, toiselle illalla. Kumpi tahansa harjoituksista voisi sopia hyvin myös keskelle päivää, kun haluat rauhoittua. Kokeile ja löydä sinulle paras tapa harjoittaa.

    Ihanaa viikkoa Sinulle, voi hyvin. <3