fbpx

Kuka minä olen?

Olen Sini, hyvinvoinnin, liikunnan ja valmentamisen ammattilainen. Koulutukseltani olen opettaja ja personal trainer. Matkan varrella olen opiskellut myös joogaopettajaksi ja Mindfulness- ja meditaatio-ohjaajaksi.

Terveysongelmat johtivat noin kymmenen vuotta sitten alanvaihtoon opettajasta liikunta-alalle. Tätä muutosta en ole katunut päivääkään!
Minulle on näiden vuosien aikana kertynyt monipuolinen kokemus liikunta-alalta sekä Suomesta että ulkomailta. Valmennusten lisäksi olen ohjannut ryhmäliikuntaa erittäin monipuolisesti. 
Opettajana minulla on työssäni mukana vahvasti pedagoginen ote. Minulle on myös erittäin tärkeää, että valmennukseni pohjautuu tutkittuun tietoon.

Valmennuksissa autan asiakkaitani voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti.  Treenien ja ruokavalion lisäksi keskitymme myös tavoitteita tukevaan ravitsemukseen, stressinhallintaan ja palautumiseen, jotka kaikki ovat avainasemassa tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Viime vuosien aikana jooga ja Mindfulness ovat tulleet enemmän ja enemmän lähemmäksi sydäntä, ja intohimoni on jakaa hyvää oloa niiden avulla myös muille. Lempeimmillä lajeilla ja meditaatiolla on ollut valtava merkitys myös omassa elämässäni.
Joogan ohjauksissa ja Mindfulness-kursseillani opetan tietoista kehon ja mielen kuuntelua, itsemyötätuntoa ja lempeyttä itseä kohtaan. 

Olet riittävä juuri sellaisena kuin olet, ja Sinulla on oikeus voida hyvin. <3

Sini Mustikkamaa-Kelly

Koulutuksia

Vinyasa Yoga Teacher RYT® 500
– kesken – My Vinyasa Practice
Meditation and Mindfulness Teacher 2020 – School of Positive Transformation
Hathajoogaopettaja 200h 2017 – Aura Wellness Centre
Personal Trainer 2015 – Trainer4You
Kuntosaliohjaaja 2014 – Trainer4You
Hyvinvointivalmentaja 2014 – Trainer4You
Uskontotieteiden maisteri (psykologian ja uskonnon aineenopettaja)