fbpx

Mindfulness ja jooga aiheiset

Verkkokurssit

LOPPUUNMYYNTI - KURSSEISTA JOPA -75% VAIN RAJOITETUN AJAN

Uusia tuulia! Koko yritystoimintani siirtyy toisen yritykseni Lumia Wellnessin alle. Niimpä myyn verkkokurssini ennätysedulliseen hintaan, jotta mahdollisimman moni voisi hyötyä niistä.
Kurssien materiaalit käytettävissäsi kurssialustalla 30.11.2023 saakka. Kaikki meditaatiot voit ladata omalle laitteellesi, joten ne jäävät sinulle pysyvästi.

Pysähdy ja Palaudu
näin rauhoitat hermostosi mindfulness- ja joogaharjoitusten avulla

Onko sinun vaikeaa rentoutua? Tunnetko olon usein kireäksi tai stressaantuneeksi? Ehkä sinun on vaikea nukahtaa, kun päässä pyörivät ajatukset tekemättömistä asioista tai tunnet olosi huolestuneeksi? 

Rentoutuminen on taito, jonka voi oppia, ja jossa voi tulla paremmaksi. Tämän kurssin avulla opit rauhoittamaan mielesi ja hermostosi mindfulnessin ja joogan keinoin. Opit pysähtymään ja pääsemään rentoutumisen ja ei-tekemisen tilaan helpommin, ja parannat näin palautumistasi sekä päivällä että unen aikana.

Saat tietoa mindfulnessista ja stressinhallinnasta sekä palautumisesta, ja useita erilaisia ja eri mittaisia meditaatioita mielen ja kehon rauhoittamiseen. Kurssin erilaiset joogaharjoitukset sekä hengitysharjoitukset  huoltavat lempeästi kehoa ja mieltä.

Löydä sisäinen rauha ja tyyneys, ja palaudu paremmin <3

Hinta 19.90€ (ovh 79€)

Hyvinvointia yrityksille, mindfulness harjoitteet

Aloita Meditaatio
Minikurssi

Tämä audio-kurssi johdattaa sinut meditaation aloittamiseen ja mielen hallinnan taitojen kehittämiseen.  Tutustumme mindfulnessin, eli tietoisen läsnäolon perusperiaatteisiin ja opettelemme laskeutumaan läsnäolon tilaan ja hiljentämään mieltä. Jokainen päivä keskittyy eri aiheeseen, joka auttaa sinua pääsemään alkuun meditaatioharjoittelussa ja ottamaan pysähtymisen ja läsnäolon osaksi arkeasi. 

Hinta 9.90€ (ovh 29€)