fbpx

Aloita meditaatio-minikurssi

Aloita matkasi meditaation polulla

LOPPUUNMYYNTI - SAAT KURSSIN HINTAAN 9.90€!

Uusia tuulia! Koko yritystoimintani siirtyy toisen yritykseni Lumia Wellnessin alle. Niimpä saat Aloita Meditaatio-minikurssin super alennettuun hintaan, vain 9.90€ (ovh 29€). Tarjous on voimassa 15.11.2023 saakka, ja kurssialusta käytettävissäsi 30.11.2023 saakka. Kaikki materiaalit voit ladata omalle laitteellesi, joten ne jäävät sinulle pysyvästi.

Haluaisitko aloittaa meditaation, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai ehkä vain kokeilla, olisiko se sinua varten?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle käytännönläheisen opastuksen meditaation aloittamiseen ja mielen hallinnan taitojen kehittämiseen.  Tutustumme mindfulnessin, eli tietoisen läsnäolon perusperiaatteisiin ja opettelemme laskeutumaan läsnäolon tilaan ja hiljentämään mieltä. Jokainen päivä keskittyy eri aiheeseen, joka auttaa sinua pääsemään alkuun meditaatioharjoittelussa ja ottamaan pysähtymisen ja läsnäolon osaksi arkeasi. 

Kurssi koostuu audiotiedostoista; johdattelusta päivän aiheeseen (5-10min) ja harjoituksesta (5-25min). Voit siis kuunnella kurssia helposti missä ja milloin vain!

Kurssin aiheet

Päivä 1: Mitä on meditaatio?

Aloituspäivänä tutustumme meditaation perusteisiin. Opit, mitä meditaatio on ja miten se voi hyödyttää sekä kehoasi että mieltäsi. Puhumme myös meditaatio-asennosta ja aloitamme polun hengitysmeditaatiolla.

Päivä 2: Miten suhtautua harhaileviin ajatuksiin?

Tutustumme ajatuksiin suhtautumiseen meditaatiossa. Opit hyväksymään ajatukset sellaisina kuin ne tulevat ja päästämään niistä irti ilman tuomitsemista tai takertumista. Tämä taito auttaa sinua rauhoittamaan mieltäsi ja keskittymään paremmin meditaatiossa.

Päivä 3: Mindfulnessin asenteet: Hyväksyen, ilman arvostelua.

Kolmantena päivänä tutustumme mindfulnessin keskeisiin asenteisiin. Opit hyväksymään ja kohtaamaan kokemukset lempeydellä ja ilman arvostelua. Nämä asenteet auttavat sinua kehittämään myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan.

Päivä 4: Meditaatio ja liike

Opit olemaan tietoinen kehosi liikkeistä ja huomaamaan ympäröivän ympäristön meditoidessasi liikkeen aikana. Tietoinen liike ja kävelymeditaatio tarjoavat uudenlaisen tavan harjoitella läsnäoloa.

Päivä 5: Meditaatio & tunteet: miten suhtautua hankaliin tunteisiin?

Usein kun pysähdymme itsemme äärelle, vaikeitakin tunteita saattaa nousta pintaan. Meditaation avulla opit kohtaamaan hankalat tunteet hyväksyen ja antamaan niiden tulla ja mennä ilman tuomitsemista. Tämä auttaa sinua kehittämään tunnetaitojasi ja tasapainoa elämässäsi.

Päivä 6: Itsemyötunto ja kiitollisuus

Nämä kaksi tärkeää tunnetta voivat muuttaa suhdettamme itseemme ja maailmaan ympärillämme. Itsemyötätunto auttaa meitä kehittämään sisäistä lempeyttä ja hyväksyntää, mikä voi lievittää stressiä, vahvistaa itsetuntoa ja lisätä hyvinvointiamme. Kiitollisuus on voimakas positiivinen tunne, joka tutkitusti lisää hyvinvointiamme ja edistää terveyttä.

Päivä 7: Meditaatio osaksi arkea.

Viimeisenä päivänä opimme, miten voit ottaa meditaation osaksi arkeasi. Saat vinkkejä siihen, miten voit tuoda läsnäolon ja mindfulnessin kaikkeen mitä teet, ja mitä voit tehdä kun koet vastustusta. Tämä auttaa sinua kohti läsnäolevampaa, tasapainoisempaa ja tyytyväisempää elämää. 

Hinta

9,90€ (ovh 29€)

Tule mukaan tästä!

Ohjaajasi kurssilla

Olen Sini, hyvinvoinnin, liikunnan ja valmentamisen ammattilainen. Koulutukseltani olen psykologian opettaja, personal trainer ja joogaopettaja, sekä Mindfulness- ja meditaatio-ohjaaja. Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla jo kymmenen vuoden ajan. Omistan yhdessä siskoni kanssa hyvinvointi- ja joogastudio Lumia Wellnessin Rovaniemellä, ja saan opettaa päivittäin joogaa ja ja auttaa asiakkaitani pysähtymään, palautumaan paremmin sekä löytämään tyyneyttä ja rentoutta elämään.

Vuosi vuodelta intohimoni on ollut enemmän palautumisessa ja mielen hyvinvoinnissa. Valmennustyössäni suuri osa asiakkaistani on kokenut tai läpikäy uupumusta.  Työn ja perhe-elämän paineet kasautuvat ja vapaa-ajastakin tulee helposti suorittamista. Itsekin “toipuvana suorittajana” olen kokenut elämässäni paljon stressiä ja ahdistusta sekä uupumuksen, että pitkäaikaisten sairastelujen vuoksi.

Joogalla ja meditaatiolla on ollut valtava merkitys myös omassa elämässäni. Olen oppinut elämään enemmän tässä hetkessä, tullut tietoiseksi omista haitallisista ajatusmalleistani ja päästämään irti turhasta murehtimisesta ja negatiivisista ajatuksista. Jooga on tuonut tasapainoa ja hyvinvointia keholle ja mielelle tavalla, jonka en aiemmin  tiennyt olevan mahdollista. Mindfulnessin avulla olen oppinut olemaan kaikenlaisten tunteiden kanssa, ja hyväksymään ne sen sijaan että yrittäisin torjua niitä. Osaan nykyisin myös nauttia täysillä kaikista elämän pienistä ja isoista upeista hetkistä – Mindfulness ja jooga ovat tuoneet elämääni tyyneyttä, vapautta ja onnellisuutta. Haluan parhaani mukaan jakaa Mindfulness-harjoittelun ja joogan oppeja muillekin, ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii Sinulle, jos  vastaat kyllä yhteen tai useampaan seuraavista:

  • Haluat oppia meditoimaan ja päästä alkuun harjoittelussa.
  • Haluat keinoja rauhoittaa mielesi ja kehosi.
  • Haluat löytää tyyneyttä ja oppia mielen hallintaa.
  • Haluat keinoja stressinhallintaan.
  • Olet kiinnostunut meditaatiosta ja mindfulness-harjoittelusta.

 

Osta ilman huolta - 100% rahat takaisin takuu

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssiin, sinulla on 30 päivää aikaa pyytää rahasi takaisin ottamalla yhteyttä sini@siniwellness.com. Saat 100% hyvityksen kurssin hinnasta. Voit tulla mukaan kurssille täysin riskittömästi!