fbpx

Pysähdy ja Palaudu-verkkokurssi

- näin rauhoitat hermostosi Mindfulness- ja joogaharjoitteiden avulla

LOPPUUNMYYNTI - SAAT KURSSIN HINTAAN 19.90€!

Uusia tuulia! Koko yritystoimintani siirtyy toisen yritykseni Lumia Wellnessin alle. Niimpä saat Pysähdy ja Paladu – verkkokurssin super alennettuun hintaan, vain 19.90€ (ovh 79€). Tarjous on voimassa 15.10.2023 saakka, ja kurssin materiaalit käytettävissäsi 30.11.2023 saakka. Kaikki meditaatiot voit ladata omalle laitteellesi, joten ne jäävät sinulle pysyvästi.

Onko sinun vaikeaa rentoutua? Tunnetko olon usein kireäksi tai stressaantuneeksi? Ehkä sinun on vaikea nukahtaa, kun päässä pyörivät ajatukset tekemättömistä asioista tai tunnet olosi huolestuneeksi?

Kun keho ja mieli käyvät kierroksilla, sympaattinen hermosto on aktiivinen. Joskus kierrokset jäävät päälle ja keho stressitilaan pitkäksikin aikaa. Silloin palautuminen kärsii, eivätkä kehon voimavarat pääse palautumaan edes yön aikana. Stressistä ja kiireestä voi tulla normaali olotila, ja silloin rentoutuminen voi olla todella vaikeaa. Myös nykymaailman informaatiotulva ja ulkoa tulevat jatkuvat ärsykkeet vaikeuttavat keskittymistä ja kuormittavat aivoja. Pitkittynyt stressi johtaa pahimmillaan uupumukseen ja sairauksiin. Niimpä tarvitsemme pysähtymistä ja palautumisen taitoja enemmän kuin koskaan.

Hyvät uutiset ovat, että rentoutumaan voi oppia! Vaikka et voikaan vaan päättää rentoutua, tai aktivoida parasympaattista hermostoasi pelkästään tahdon voimalla, niin rentoutusreaktion voit aktivoida kehossasi monin erilaisin harjoituksin. Tämän verkkokurssinkurssin avulla opit rauhoittamaan mieltäsi ja kehoasi mindfulnessin ja joogan keinoin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kummastakaan.

Miksi Mindfulness ja Jooga?

Mindfulness ja joogaharjoitusten avulla muun muassa:

 • Verenpaine laskee
 • Mieli tyyntyy
 • Lihakset rentoutuvat
 • Nukahtaminen helpottuu ja unenlaatu paranee
 • Stressitasot laskevat
 • Kivunhallinta paranee
 • Keskittyminen paranee
 • Luovuus lisääntyy
 • Ahdistus ja masennus lievittyvät
 • Ruuansulatus paranee
 • Mindfulness tutkitusti lisää onnellisuutta ja elämän merkityksellisyyden kokemusta

Hinta

19,90€ (ovh 79€)

Tule mukaan tästä!

Mitä opin kurssin aikana?

Kurssilla opit mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon perusperiaatteita, ja lähdemme liikkeelle helpoista, kaikille sopivista harjoituksista. Kun otat harjoitukset päivittäiseen käyttöön, niin vähitellen sinun on helpompi ja helpompi pysähtyä hetkeen, ja päästä rentoutumisen ja ei-tekemisen tilaan. Mindfulnessin avulla opit myös tarkkailemaan mielessä sinkoilevia ajatuksia ikäänkuin kauempaa, ulkopuolelta, niin että ne eivät enää hallitse sinua ja mieltäsi –  saat kontrollin omasta mielestäsi ja opit olemaan läsnä hetkessä.

Kurssilla on mukana myös joogaa, jotka sopivat mainiosti myös aloittelijoille. Opit, miten voit erilaisilla joogaharjoituksilla huoltaa kehoa, säädellä vireytilaasi ja löytää sisäistä tyyneyttä. Monelle meistä on helpompi olla läsnä hetkessä ja kehossa, kun kehossa on liikettä. Joogan perimmäinen tarkoitus onkin hiljentää mielen liikkeet.  Saat useita eri mittaisia harjoituksia, joihin voit palata uudelleen ja uudelleen. Mukana on herätteleviä, liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, sekä mm. hermostoa rauhoittavaa yinjoogaa ja jooganidra-meditaatio, jotka auttavat sinua pääsemään rauhoittumisen, ei-tekemisen, palautumisen tilaan ja näin myös parantavat unenlaatua ja yönaikaista palautumista.

Kauanko kurssi kestää?

Kurssi on suunniteltu niin, että voit käydä sen läpi viidessä viikossa, ja joka viikolle saat uudet harjoitukset. Kurssin voi hyvin käydä myös hitaammin, ja se saattaa olla usein järkevääkin – sinä valitset tahdin. Tärkeintä on, että otat harjoitukset säännölliseen käyttöön! Kurssin harjoituksiin menee päivässä vain 5-50 minuuttia (osa joogaharjoituksista on pidempiä). Sinä valitset itsellesi sopivimmat harjoitukset.

Huom! Loppuunmyynnin vuoksi kurssimateriaali kurssialustalla on käytettävissäsi 30.11.2023 saakka.
Kaikki meditaatiot voit ladata omalle laitteellesi, joten ne jäävät sinulle pysyvästi, ja voit palata niihin aina kuin haluat.


Lisäksi minä olen kanssasi koko kurssin ajan! Voit milloin tahansa lähettää minulle kysymyksiä, ja olen henkilökohtaisesti tukenasi matkasi ajan.

Kurssin teemoja

Jokainen kurssin moduuli sisältää opetusvideoita aiheesta sekä harjoituksia äänitteitä ja videoina. Kurssi sisältää yhteensä 8 erilaista meditaatiota, 4 joogaharjoitusta sekä hengitysharjoituksia. Kaikki harjoitukset voit ladata halutessasi omalle laitteellesi, joten voit palata lempiharjoitteisiisi milloin tahansa.

1. Mindfulness & Palautuminen

Mitä ovat stressi ja palautuminen? Miten voit rauhoittaa hermostoa? Miksi Mindfulnessista on hyötyä sinulle ja miten pääset alkuun. Harjoituksia: Body Scan -kehomeditaatio ja hengitysmeditaatio.

2. Stressi ja Mindfulness

Selätä stressi ja löydä tyyneys. Asiaa stressinhallinnasta ja Mindfulnessista. Harjoituksia: Pysähtyminen päivän aikana -kolmen askeleen hengitysmeditaatio.

3. Tietoinen liike ja jooga

Joogan avulla vetreytät kehon ja rauhoitat hermoston. Harjoituksia: Tietoisen liikkeen harjoitus. Kehoa huoltava vetreyttävä joogaharjoitus. Hermostoa rauhoittava ja selkää hellivä yinjooga. Rauhoittava restoratiivinen joogaharjoitus.

4. Jooga ja hengitys

Löydä tasapaino ja rauhoita kehosi hengityksellä. Harjoituksia: Erilaisia hermostoa rauhoittavia hengitysharjoituksia.

5. Uni ja lepo

Kuinka parantaa unenlaatua ja helpottaa nukahtamista? Harjoituksia: progressiivinen rentoutusharjoitus ja Jooganidra-meditaatio.

6. Itsemyötätunto

Itsemyötätunto ja positiivisten tunteiden vahvistaminen. Harjoitukset: Loving Kindness & hymymeditaatiot.

Ohjaajasi kurssilla

Olen Sini, hyvinvoinnin, liikunnan ja valmentamisen ammattilainen. Koulutukseltani olen psykologian opettaja, personal trainer ja joogaopettaja, sekä Mindfulness- ja meditaatio-ohjaaja. Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla jo kymmenen vuoden ajan. Omistan yhdessä siskoni kanssa hyvinvointi- ja joogastudio Lumia Wellnessin Rovaniemellä, ja saan opettaa päivittäin joogaa ja ja auttaa asiakkaitani pysähtymään, palautumaan paremmin sekä löytämään tyyneyttä ja rentoutta elämään.

Vuosi vuodelta intohimoni on ollut enemmän palautumisessa ja mielen hyvinvoinnissa. Valmennustyössäni suuri osa asiakkaistani on kokenut tai läpikäy uupumusta.  Työn ja perhe-elämän paineet kasautuvat ja vapaa-ajastakin tulee helposti suorittamista. Itsekin “toipuvana suorittajana” olen kokenut elämässäni paljon stressiä ja ahdistusta sekä uupumuksen, että pitkäaikaisten sairastelujen vuoksi.

Joogalla ja meditaatiolla on ollut valtava merkitys myös omassa elämässäni. Olen oppinut elämään enemmän tässä hetkessä, tullut tietoiseksi omista haitallisista ajatusmalleistani ja päästämään irti turhasta murehtimisesta ja negatiivisista ajatuksista. Jooga on tuonut tasapainoa ja hyvinvointia keholle ja mielelle tavalla, jonka en aiemmin  tiennyt olevan mahdollista. Mindfulnessin avulla olen oppinut olemaan kaikenlaisten tunteiden kanssa, ja hyväksymään ne sen sijaan että yrittäisin torjua niitä. Osaan nykyisin myös nauttia täysillä kaikista elämän pienistä ja isoista upeista hetkistä – Mindfulness ja jooga ovat tuoneet elämääni tyyneyttä, vapautta ja onnellisuutta. Haluan parhaani mukaan jakaa Mindfulness-harjoittelun ja joogan oppeja muillekin, ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Asiakkaiden suusta:

Haluatko kokeilla ensin?
Tilaa tästä itsellesi ilmainen hengitysmeditaatio.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii Sinulle, jos  vastaat kyllä yhteen tai useampaan seuraavista:

 • Tunnet olosi usein stressaantuneeksi.
 • Haluat keinoja rauhoittaa mielesi ja kehosi.
 • Sinulla on vaikeuksia rentoutua tai nukahtaa.
 • Haluat palautua paremmin.
 • Sinulla on merkkejä ylikuormituksesta.
 • Haluat keinoja stressinhallintaan.
 • Haluat oppia meditoimaan.
 • Olet kiinnostunut mindfulness-harjoittelusta tai joogasta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Mindfulness-harjoittelusta tai joogasta. Kurssi sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös jo aiemmin harjoittaneet hyötyvät kurssin harjoituksista. Kurssi auttaa sinua saamaan harjoitukset säännölliseksi osaksi arkeasi ja voimaan paremmin.

Kenelle kurssi ei sovi / huomioonotettavaa:

 • Akuutti uupumus: Kurssin harjoitukset voivat auttaa uupumuksesta selviämisessä, mutta kurssi ei sovi ainoaksi hoidoksi uupumuksen hoidossa.
 • Mielenterveysongelmat tai traumat: Jos kärsit vakavista mielenterveyshäiriöstä tai traumasta, meditaatioharjoitukset saattavat joskus laukaista tai pahentaa oireita – suosittelen mielummin silloin tekemään harjoituksia ammattilaisen kanssa kuin yksin.
 • Raskaus: Lähes kaikki joogaharjoitukset sopivat myös raskaanaoleville, mutta saatat joutua itse muuntelemaan hieman joogaharjoituksia itsellesi sopivammiksi.

Osta ilman huolta - 100% rahat takaisin takuu

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssiin, sinulla on 30 päivää aikaa pyytää rahasi takaisin ottamalla yhteyttä sini@siniwellness.com. Saat 100% hyvityksen kurssin hinnasta. Voit tulla mukaan kurssille täysin riskittömästi!
Huom! Liikuntaetuuksilla maksettaessa maksua ei valitettavasti voida palauttaa.

Hinta 19,90€ (ovh 79€)

Tule mukaan tästä!

Saat kaiken tämän

Videot aiheista:

 • Mitä ovat stressi ja palautuminen?
 • Mitä on Mindfulness ja kuinka pääsen alkuun harjoittelussa?
 • Mindfulness ja stressinhallinta
 • Jooga ja tietoinen liike
 • Hengityksen merkitys hermoston rauhoittamisessa
 • Näin parannat untasi
 • Itsemyötätunto

Harjoitukset:

 • 9 erilaista meditaatioäänitettä
 • 3 hengitysharjoitusta
 • 5 joogaharjoitusta

  Lisäksi kurssi sisältää pohdinta- ja kirjoitustehtäviä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?

Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla (eazybreak, Smartum, Epassi). Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, otathan yhteyttä: sini@siniwellness.com.