fbpx

Yrityksille

Tarjoan monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä luentoja yrityksille Rovaniemen alueella. Myös keikat kauemmaksi tai esimerkiksi etäjumpat ja luennot onnistuvat! Tässä muutama esimerkki – ota yhteyttä niin suunnitellaan sopiva paketti juuri teidän tarpeisiinne!

Palautuminen työssä ja arjessa - workshop

Tutkimusten mukaan ⅔ suomalaisista ei palaudu riittävästi, ja erityisesti työikäisten uni on heikkolaatuista. Lievempää työuupumusta kokee ajoittain lähes neljännes aikuisväestöstä.
Elämä on tasapainoilua kuormituksen ja palautumisen välillä. Omilla valinnoillaan palautumiseen voi vaikuttaa merkittävästi.
Workshop koostuu luento-osuudesta ja  ryhmätehtävistä. Jokainen pääsee myös pohtimaan omaa palautumistaan arjessa.

Workshopin aiheita muun muassa:

  • Erilaiset kuormitustekijät.
  • Levon ja unen merkitys.
  • Liikunnan ja hyvän kunnon merkitys.
  • Stressireaktio ja alipalautuminen.
  • Kuinka voin valinnoillani edistää parempaa palautumista?
  • Ryhmäpohdinta työn kuormittavuudesta ja haasteista sekä tehtävän purku -> keinoja parempaan palautumiseen työssä.

Kesto noin 2,5 tuntia 
Hinta alkaen  500€ +alv 24%

Sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Myös esim kolmen kerran paketi mahdollinen, jolloin valmennus saa jatkuvuutta ja muutoksia on helpompi laittaa  käytäntöön. Kysy räätälöity tarjous yrityksellesi.

rock, balance, nature

Asiakkaiden suusta:

FIrstbeat Life yritysvalmennus tiimi

Firstbeat Life -valmennus

Tämä pidempi valmennuspaketti pureutuu palautumiseen ja työssäjaksamiseen. Valmennus sisältää kolme palautumiseen ja hyvinvointiin liittyvä luentoa / workshopia, jotka räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Lisäksi jokaisella työntekijällä on mahdollisuus seurata palautumistaan Firstbeat Life – palvelun avulla. FIrstbeat Life on edistyksellisin teknologia stressin ja palautumisen hallintaan. Valmennukseen kuuluu aina kokonaisvaltainen valmennus yksilö- ja ryhmätasolla, jotta konkreettisia muutoksia saadaan aikaan. 

Hyvän olon workshop

Hyvän olon -workshopissa tutustumme Mindfulness -menetelmään ja sen hyötyihin. Säännöllisellä Mindfulness harjoitteilla on tutkitusti lukuisia positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin, keskittymiskykyyn, luovuuteen ja tuotteliaisuuteen.

Workshopin aikana teemme tietoisen läsnäolon harjoituksia sekä kehoa huoltavan ja hermostoa rauhoittavan lempeän joogaharjoituksen. Mukaan saa työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessa.  Sopii mainiosti tukemaan henkilöstösi hyvinvoitia vaikkapa TYHY-päivään!

Kesto noin 2 tuntia 
Hinta alkaen  199€+alv 24%
Kysy räätälöity tarjous yrityksellesi!

Hyvinvointia yrityksille, mindfulness harjoitteet
Jooga ja meditaatio tunnit

Jooga- ja meditaatiotunnit

Tarjoan monentyyppistä joogaa aloittelijoille ja jo enemmän jooganneille. Tarjoa säännöllistä jooga- tai meditaatioharjoittelua työntekijöidesi hyvinvointiin tai kokeilkaa joogaa vaikkapa TYHY-päivänä!

Kesto 60-90 min
Hinta alkaen 89€ + alv 10% / 60min

Hyvinvointia ja liikuntaa etäyhteydellä

Ovatko työntekijäsi ympäri Suomea tai maailmaa? Tuo tiimisi yhteen vaikkapa taukojumpan tai joogahetken merkeissä! Etäyhteydellä toteutettavissa liikunta- jooga- tai meditaatiotuokioissa työntekijät voivat osallistua mistä tahansa! Tarjoaisitko työntekijöillesi vaikkapa säännöllisen taukojumpan tai joogatunnin tukemaan hyvinvointia?

Hinta alkaen

59€ + alv 10% / 30 min
89€ +alv 10% / 60 min

hyvinvointia ja liikuntaa etänö